Ontwerp bestemmingsplan Hoeves 7, Schijndel
Logo Schijndel
 
Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Hoeves 7 ter inzage ligt. Het ontwerp bestemmingsplan omvat het uitbreiden van het bedrijfsperceel.
 
Ter inzage
Het ontwerp bestemmingsplan Hoeves 7 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 3 oktober 2015 zes weken voor een ieder ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl waar het te vinden is onder identificatienummer NL.IMRO.0844.BPHoeves7-ON01. Ook kan het ontwerp bestemmingsplan worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.
 
Zienswijze
Tegen het ontwerp bestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.
Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.
 
Algemene informatie
Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het ontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het bestemmingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.
Naar boven