Vastgesteld wijzigingsplan “Volkstuinencomplex Tot Ons Genoegen”
Logo Rijswijk
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het wijzigingsplan “ Volkstuinencomplex Tot Ons Genoegen” op 22 september 2015 ongewijzigd hebben vastgesteld.
Aanleiding wijzigingsplan
Het wijzigingsplan “Volkstuinencomplex Tot Ons Genoegen” wijzigt de bestemmingen “Groen” en “Verkeer” uit het geldende bestemmingsplan “Eikelenburg” naar de bestemmingen “Recreatie-Volkstuinen met parkeervoorziening”. Dit ten behoeve van het realiseren van een volkstuinencomplex aan de Eikelenburglaan.
Ter inzage
Het vastgestelde wijzigingsplan “Volkstuinencomplex Tot Ons Genoegen” en bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 2 oktober 2015 tot en met donderdag 12 november 2015 ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 14:00 uur en op donderdag ook van 17:00 uur tot 19:00 uur. Het wijzigingsplan is tevens digitaal in te zien via www.rijswijk.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kunt u het beste zoeken op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.wpVolkstuinenTOG-VA01.
Beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan
Degene die tijdig zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt, en een belanghebbende die aantoont dat hij of zij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan gedurende de terinzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Een beroepschrift dient de gronden van beroep en het kenmerk van het besluit tegen welke het zich richt, te bevatten. Verder moet het beroepschrift worden gedateerd en worden voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast een eventueel beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet eerder in werking dan dat op een dergelijk verzoek is beslist.
Meer informatie?
Voor nadere informatie over het wijzigingsplan kunt u kijken op www.rijswijk.nl/bestemmingsplannen. U kunt ook contact opnemen met de heer A. Hulshuis via (070) 326 1110 (aanwezig op maandag t/m donderdag).
Rijswijk, 1 oktober 2015
Burgemeester en wethouders voornoemd,
drs. M.J. Bezuijen, burgemeester
drs. A. de Baat, secretaris
Naar boven