Gemeente Wassenaar - BESTEMMINGSPLAN ZIJDWEG 2015 VASTGESTELD
Logo Wassenaar
Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Wassenaar op 21 september 2015 het bestemmingsplan Zijdeweg 2015 heeft vastgesteld.
 
Het bestemmingplan moet de herontwikkeling van Hotel Van der Valk Den Haag Wassenaar en Stichting Nationale Dierenzorg aan de Zijdeweg in Wassenaar planologisch-juridisch mogelijk maken. De herontwikkeling behelst een renovatie en uitbreiding van Hotel Van der Valk Den Haag Wassenaar en een herschikking van de accommodaties van Stichting Nationale Dierenzorg.
 
Gedurende zes weken, vanaf 30 september tot en met 10 november 2015, ligt het vastgestelde bestemmingsplan, inclusief het raadsbesluit voor een ieder ter inzage bij het KlantContactCentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.wassenaar.nl .> inwoners > wonen > bestemmingsplannen in procedure.
 
Beroep
Bent u het niet eens met dit besluit en bent u belanghebbende? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt dient te worden meegezonden.
 
Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijze naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht.
 
Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.
 
 
Burgemeester en wethouders van Wassenaar
Wassenaar, september 2015.
 
 
Naar boven