TERVISIELEGGING VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING (NL.IMRO.0153.20145716-0003)
Logo Enschede
Burgemeester en wethouders van de gemeente Enschede maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht d.d. 15 september 2015 vergunning hebben verleend:
Voor : het exploiteren van een landschapscamping, bestaande uit de activiteit “het (ver)bouwen van een bouwwerk en de activiteit “het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan”
Locatie : Boekelerhofweg 35
Kenmerk : V-2014-5716
Inzien beschikking
De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publieksdienstverlening Frontoffice in het Stadskantoor aan de Hengelosestraat 51. Deze stukken zijn op afspraak in te zien. Wilt u een nadere toelichting op het besluit, dan kan dit alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken voor de tijden op maandag van 11:00 - 16:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 08.30 - 12.00 uur en op donderdagavond van 17.00 - 19.30 uur. Een afspraak kunt u telefonisch maken via 14053. Ook kunt u digitaal een afspraak maken via het digitaal loket.
De aanvraag, de beschikking en de ruimtelijke onderbouwing voor het afwijken van het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kunnen digitaal worden ingezien op
en via het digitaal loket op de website van de gemeente Enschede, www.enschede.nl.
De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina https://www.ruimtelijkeplannen.enschede.nl.
Reageren
Van 3 oktober tot en met 13 november 2015 kunnen belanghebbenden, schriftelijk beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning bij de afdeling Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Dit kan door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.
Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank Overijssel is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven