Ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, tweede herziening’
Logo Montferland
Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan “Buitengebied, tweede herziening” met ingang van 1 oktober 2015 gedurende een termijn van zes weken (tot en met 11 november 2015) bij de receptie van het gemeentehuis, Bergvredestraat 10 in Didam, voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen is.
Het ontwerp bestemmingsplan voorziet overwegend in een verruiming van het bestemmingsvlak ‘wonen’ (c.q. afstemming op de rechtens bestaande situatie) voor diverse woonpercelen in het buitengebied. Voorts voorziet het bestemmingsplan in een planologische doorvertaling van een enkele wijziging op verzoek (omzetting agrarisch bouwvlak naar wonen en woningsplitsing).
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan schriftelijk (geen e-mail) kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan daarvoor via telefoonnummer 0316-291656 een afspraak worden gemaakt. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.
Didam, 30 september 2015
Burgemeester en wethouders van Montferland
Naar boven