Ontwerp wijzigingsplan De Garve Lochem (rectificatie)
Logo Lochem
(NL.IMRO.0262.loDeGarveLo-WP31) Contactpersoon: Bas van Gageldonk
 
Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan De Garve Lochem.
 
Het plan
Het wijzigingsplan voorziet in de aanpassing van het bouwvlak en de bouwhoogte van de bestemming ‘maatschappelijk’ van het perceel Burgemeester Leenstraat 11 ten behoeve van nieuwbouw van Mr. Propschool en de Prins Hendrikschool.
Ter Inzage
Het ontwerp wijzigingsplan De Garve ligt met ingang van 24 september 2015 voor de duur van zes weken tot en met 4 november 2015 ter inzage bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en Hoofdstraat 45 in Gorssel.
 
Het ontwerp wijzigingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft het wijzigingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerp wijzigingsplan of het planid-nummer (NL.IMRO.0262.loDeGarveLo-WP31).
 
Op www.lochem.nl, tabblad Wonen, leven en vervoer kunt u een directe link vinden naar de plaats waar het ontwerp wijzigingsplan digitaal kan worden ingezien. De digitale bestanden van het ontwerp wijzigingsplan zijn beschikbaar via de gemeentelijke website.
 
Zienswijze
Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.
 
In uw zienswijze vermeldt u in ieder geval:
  • 1.
    naam wijzigingsplan De Garve Lochem
  • 2.
    het zaaknummer 2015-017124uw naam en adres
  • 3.
    de datum waarop u het zienswijze indient
  • 4.
    onderbouwing van uw zienswijze
 
Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon 0573-289222
 
Naar boven