Uitwerkingsplan Provincialeweg 38
Logo Gouda
Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 1 september 2015 het “Uitwerkingsplan Provincialeweg 38” hebben vastgesteld.
 
Het uitwerkingsplan bevat de planologische kaders voor een invulling van het perceel Provincialeweg 38.
Het uitwerkingsplan ligt van 24 september 2015 tot en met  6 november 2015   voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:
- op papier tijdens de openingsuren van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda.
Het plan heeft als kenmerk NL.IMRO.0513.1104UPPweg38-DF01.
 
Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen
 
Tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan “Provincialeweg 38” kan 25 september 2015 tot en met 6 november 2015 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
 
De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:
  • 1.
    die tijdig hun zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;
  • 2.
    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt.
 
Op dit besluit, is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing (art. 1.1 Chw jo. Bijlage II, A. Nota Ruimte, nr. 14 Chw). Deze afdeling beperkt het beroepsrecht en stelt striktere eisen aan het beroepschrift; dit brengt onder meer met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen en deze na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld.
 
Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het uitwerkingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres.
 
Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
 
 
Gouda, 23 september 2015

Naar boven