Haarlem omgevingsvergunning Rozenstraat 11-15
Logo Haarlem
Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning met het identificatienummer NL.IMRO.0392.OV1120013-on01 hebben verleend voor het onderstaande project.
Project
Er is onder nummer 2014- 04614 een omgevingsvergunning aangevraagd voor het verbouwen van een garage (Carfit) naar 19 woningen op het adres Rozenstraat 11-15 te Haarlem. De aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteiten bouwen, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en slopen in beschermd stadsgezicht.
Ambtshalve wijziging ten aanzien van het ontwerp-besluit
In het ontwerp-besluit was abusievelijk geen voorwaarde opgenomen over het verstrekken van parkeervergunningen en bezoekersschijven aan de eigenaren, gebruikers en bezoekers van de appartementen. In het definitieve besluit is deze voorwaarde alsnog toegevoegd.
Ter inzage
De omgevingsvergunning en de bijbehorende relevante stukken liggen vanaf vrijdag 25 september 2015 tot en met vrijdag 6 november 2015 ter inzage.
U kunt de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken inzien in de publiekshal in de Raakspoort, Zijlvest 39, 2011 VB te Haarlem (hoek Zijlvest/Raaks). De publiekshal is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast kunt u de omgevingsvergunning vanaf 14 augustus 2015 raadplegen via ruimtelijke plannen.nl.
Beroep
Gedurende de hierboven genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden gemotiveerd beroep aantekenen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Beroep kan worden ingesteld door degenen die zienswijzen hebben ingediend en door degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht. Daarnaast kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de ambtshalve wijziging van het besluit, ook indien er geen zienswijzen zijn ingediend.
Naar boven