Ontwerpbestemmingsplan Cabauwsekade 13 te Lopik
Logo Lopik
Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik bekend dat het bestemmingsplan “Cabauwsekade 13” te Lopik in ontwerp ter inzage ligt.
Bestemmingsplan
Het plan heeft betrekking op de uitbreiding van een agrarisch bouwperceel aan de Cabauwsekade 13 in Lopik. Het bedrijf wenst uit te breiden met een nieuwe ligboxenstal en daarnaast de agrarische activiteiten te verbreden met een zorgfunctie in de vorm van (begeleid) wonen, de verkoop van streekeigen producten, een theeschenkerij met atelier en dagbestedingsactiviteiten. De zorgboerderij zal beschikken over maximaal 25 zorgeenheden (woonfuncties) waarbij de huidige bedrijfswoning zal fungeren als beheerderswoning bij de zorgboerderij.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 23 september 2015 t/m 3 november 2015 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bestemmingsplannen” en vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure”.
Zienswijzen
Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie over kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van maandagen, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: (0348) – 55 99 55.
Overeenkomst
Ingevolge artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders tevens bekend dat zij voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan, overeenkomstig artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening een anterieure overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Lopik en betrokken partijen. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt voor eenieder ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur
Naar boven