Vastgesteldparaplubestemmingsplan ‘herziening begrippen’
Logo Lisse
De gemeenteraad heeft op 10 september 2015 het paraplubestemmingsplan ‘herziening begrippen’ ongewijzigd vastgesteld. Het plan voorziet in
  • uniformering van enkele begrippen in de vastgestelde bestemmingsplannen Dorp 2010, 1e herziening Dorp 2010, Centrum 2011, Landelijk Gebied 2012 en Keukenhof;
  • het gaat met name om het begrip wonen en de regeling Bordeelverbod.
Doordat verschillend wordt omgegaan met het begrip wonen kan onduidelijkheid ontstaan over huisvesting van meerdere huishoudens in één woning.
Het bestemmingsplan heeft identificatiecode NL.IMRO.0553.PPGebruiksregels-vax1.
Inzien
Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en in de gemeentewinkel van Lisse.
Beroep instellen
Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan van 24 september tot en met 5 november 2015 een beroepschrift worden ingediend bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag (in tweevoud).
Dit kunnen belanghebbenden doen die
aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest schriftelijk of mondeling zienswijzen in te brengen tegen de ontwerpbeschikking.
Inwerkingtreding
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en de beschikkingen treden in werking op de dag nadat de beroepstermijn verloopt (6 november 2015). Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als het verzoek om voorlopige voorziening tijdens de beroepstermijn is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Lisse, 22 september 2015
Het college van burgemeester en wethouders
Naar boven