Verkeersbesluit Bangert 38 te Medemblik
Logo Medemblik
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik,
Gezien het verzoek van om een gehandicaptenparkeerplaats voor en ten behoeve van de bewoner Bangert 38a te Medemblik op te heffen.
Gelet op:
  • artikel 18 lid 1d van de Wegenverkeerswet 1994 waarin bepaald is dat ons college de bevoegdheid heeft tot het nemen van verkeersbesluiten;
  • dat deze bevoegdheid tot het nemen van verkeersbesluiten door het “Mandaatbesluit Algemeen directeur en sectormanagers” (in werking treding 1 mei 2015) is gemandateerd aan de concerncontroller en de sectormanagers;
  • dat deze bevoegdheid tot het nemen van verkeersbesluiten door het “Mandaatbesluit Afdelingshoofden” (in werking treding 1 mei 2015) is gemandateerd aan de specialist Verkeer & Wegen;
  • het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990, het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer, de Wegenverkeerswet 1994 en de Uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens;
Overwegende dat:
  • De gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats voor en ten behoeve van de bewoner Bangert 38a te Medemblik niet meer wordt gebruikt.
  • Voor het opheffen van een gehandicaptenparkeerplaats een verkeersbesluit dient te worden genomen voor het verwijderen van het verkeersbord (E06) met onderbord (OB309, kenteken).
  • Genoemde locatie gelegen is binnen de bebouwde kom van Medemblik en in beheer en onderhoud bij de gemeente Medemblik.
Besluit:
  • De gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats voor en ten behoeve van de bewoner Bangert 38a te Medemblik op te heffen waarmee het verkeersbesluit van 19 oktober 2011 met kenmerk 2011-13-E-MED wordt teruggedraaid en van het RVV het bord E06 met onderbord OB309 (kenteken) volgens de hierbij behorende tekening wordt verwijdert.
  • Te bepalen dat dit besluit direct in werking treedt
  • Dat dit besluit wordt gepubliceerd in de Staatscourant.
Namens burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik,
René Voors
Specialist Verkeer & Wegen, Openbare Ruimte
Vragen
Als u nog vragen heeft over dit besluit dan kunt u contact opnemen met René Voors
via telefoon 0229-856000 of e-mail rene.voors@medemblik.nl.
De volledige tekst van genoemde verordening en de daarbij behorende toelichting kunt u terugvinden op de website .
Bezwaar
Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan een rechtstreeks belanghebbende tegen dit besluit binnen 6 weken na de dag dat het besluit naar de aanvrager is verzonden een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG  Wognum.
Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten de naam en adres van de indiener, de verzenddatum en een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, alsmede de motieven van het bezwaar. Nadrukkelijk melden wij dat een e-mail bericht niet als bezwaarschrift in behandeling wordt genomen. Een bezwaarschrift als bijlage van het e-mail bericht dat aan alle wettelijke vereisten voldoet, wordt wel in behandeling genomen.
In werking treden besluit
Het besluit kan op de dag nadat deze is bekendgemaakt worden gebruikt.
Voorlopige voorziening
Met de uitvoering van dit besluit hoeft niet te worden gestopt als daartegen bezwaar is gemaakt. Als u van mening bent dat de uitvoering van het besluit uw belangen raakt kunt u, als het spoedeisend is, naast het maken van bezwaar aan de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, zodat de uitvoering van het besluit wordt opgeschort. U dient het verzoek om een voorlopige voorziening in bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank in Haarlem, (Postbus 1621, 2003 BR)
Naar boven