AANVRAAG OMGEVINGSVERUNNING TER INZAGE
Logo Goirle
Het college maakt bekend op grond van het bepaalde in artikel 3:12, eerste lid van de Algemene wet bestuursrecht bekend, naar aanleiding van de onderstaande aanvraag om omgevingsvergunning, vergunning te verlenen. De definitieve vergunning zal worden verleend onder voorschriften in het belang van bouwen, brandveilig gebruik en het maken van een uitweg. Daarnaast zal er worden afgeweken van het bestemmingsplan. In verband hiermee heeft ons college de ontwerp-beschikking vastgesteld.
 
Breehees ong. te Goirle
Voor het bouwen en brandveilig gebruiken van een appartementengebouw en het aanleggen van een uitweg.
 
De ontwerp-beschikking ligt vanaf 17 september tot en met 29 oktober 2015 ter inzage op het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle. Belanghebbenden kunnen binnen genoemde termijn over de ontwerp-beschikking schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. U kunt uw brief richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de voren gebrachte zienswijzen. Er kan worden verzocht om persoonlijke gegevens niet bekend te maken.
 
Tenslotte vestigen wij er de aandacht op, dat tegen een definitieve besluit op de aanvraag geen beroep kan worden ingesteld bij de rechtbank te Breda, door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze heeft ingediend over het ontwerp.
Naar boven