Wetruimtelijke ordening
Logo Bergen (Li)
Ontwerpbestemmingsplan Kapelstraat 61 en 61a
Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Kapelstraat 61 en 61a”, met IDN NL.IMRO.0893.BP15011KA61BUI-ON01 ter inzage ligt.
Het ontwerpbestemmingsplan betreft het adres Kapelstraat 61 en 61a, 5851 AS te Afferden waarbij een voormalig agrarisch bouwblok wordt gewijzigd naar een woonbestemming. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan Buitengebied.
I nzage
Het ontwerpbestemmingsplan “Kapelstraat 61 en 61a” en het ontwerpbesluit liggen van 24 september tot en met 4 november 2015 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken, zonder afspraak, inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien via www.bergen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Zienswijze
Tijdens de inzage termijnkan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.
Vragen
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefonisch bereikbaar via nummer (0485) 34 83 83.
Naar boven