Ontwerpbestemmingsplan Rivierzone Oost, 1e herziening, Vlaardingen
Logo Vlaardingen
Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken bekend dat met ingang van donderdag 10 september 2015 gedurende een termijn van 6 weken het ontwerpbestemmingsplan “Rivierzone Oost, 1e herziening” ter inzage ligt op de volgende locatie:
  • Bij het Stadskantoor aan het Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 08.00 – 17.00 uur.
 
Het bestemmingsplan heeft als plannaam “Rivierzone Oost, 1e herziening” en planidentificatie NL.IMRO.0622.ph01Rioost2015-0120. Naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State moet de gemeenteraad een nieuw besluit nemen op het onderdeel aanduiding “kantoor” van het Cincinettigebouw. Een deel van het gebouw valt samen met de aanduiding ‘veiligheidszone – bevi’. De in het moederplan opgenomen regeling geeft mogelijk rechtsonzekerheid, omdat het lijkt alsof hier een (onderdeel van) een kwetsbaar object zou zijn toegelaten, terwijl elders in de regels van het bestemmingsplan dergelijke objecten ter plaatse van de aanduiding ‘veiligheidszone –bevi’ expliciet worden uitgesloten.
 
Gedurende de termijn van terinzagelegging van donderdag 10 september 2015 tot en met woensdag 21 oktober 2015 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te zijn gericht aan de gemeente, ter attentie van het hoofd Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met mw. Nootenboom van de sectie Ruimte, Wonen en Milieu, via tel. (010) 248 4000.
 
Vlaardingen, 9 september 2015
Burgemeester en wethouders van Vlaardingen
 
Naar boven