Beheersverordening“Buitengebied Zuid-West”, Zeist
Logo Zeist
De gemeenteraad van Zeist heeft op 7 juli 2015 de beheersverordening “Buitengebied Zuid-West” vastgesteld. De beheersverordening treedt in werking op 10 september 2015.
Plangebied
Deze beheersverordening heeft betrekking op het gebied ten zuiden van de kern Zeist, ingesloten door de A12 en de stationsomgeving, de Utrechtse Heuvelrug en de bebouwing van Zeist en Bunnik.
Beheersverordening
De beheersverordening voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het verordeningsgebied en is vastgesteld vooruitlopend op het nieuwe in voorbereiding zijnde bestemmingsplan “Buitengebied Zuid-West”. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke en planologisch toelaatbaar gebruik geregeld. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk, die planologisch nog niet eerder waren toegestaan. De beheersverordening vervangt voor wat betreft het aangegeven gebied de volgende bestemmingsplannen:
  • 1.
    ‘Buitengebied Zuid-West’ (2005)
  • 2.
    ‘1e Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Zuid-West’ (2009).
Inzage
De vastgestelde beheersverordening en het raadsbesluit zijn als volgt raadpleegbaar:
  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl: op deze website selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het plan op te roepen via het invullen van de locatie, naam van het plan of de IMRO-identificatie NL.IMRO.0355.BVbuitengebiedZW-VS01;
  • Via de website www.zeist.nl
  • In het gemeentehuis van Zeist, Het Rond 1 te Zeist.
Geen bezwaar of beroep
Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het raadsbesluit tot vaststelling van de beheersverordening.
Naar boven