Gemeente Rheden-Verkeersbesluit-Velp-Parkstraat-Intrekken-E-laadpunt
Logo Rheden
RHD2015-VKB-046
Zaaknummer 318743
Burgemeester en wethouders van Rheden;
h ebben het volgende overwogen:
INLEIDING
Op 8 juni 2015 hebben wij besloten tot het instellen van een e-laadpunt in de Parkstraat te Velp ter hoogte van huisnummer 30B. De aanvraag voor een oplaadpunt is ingetrokken.
Kenmerk van dit besluit was RHD2015-VKB-044.
BEVOEGDHEID
Op grond van artikel 15 lid 2 en artikel 18 lid 1 onder d van de Wegenverkeerswet 1994 en bij het mandaatbesluit 2014, is het college van burgemeester en wethouders bevoegd dit verkeersbesluit te nemen. Het betreft namelijk verkeer op wegen onder beheer van de gemeente Rheden.
DOEL
Het intrekken van de aanwijzing van een parkeerplaats ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen.
OVERWEGINGEN TEN AANZIEN VAN HET BESLUIT De aanvrager is niet overgaan tot de aanschaf van een elektrische auto. Hierdoor is gebruik van het oplaadpunt niet gegarandeerd.
Dit is voor ons reden om ons besluit van 8 juni 2015 in te trekken.
BEKENDMAKING
Dit besluit wordt digitaal gepubliceerd in de Staatscourant. Het besluit is te raadplegen op de website: https://www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant. De wettelijke bezwaartermijn start op de officiële publicatiedatum op deze site.
MOGELIJKHEDEN TOT BEZWAAR
Indien u het met dit besluit niet eens bent, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de datum van verzending van dit besluit bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9110, 6994 ZJ  De Steeg.
Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste te bevatten:
a de naam en het adres van de indiener;
b de dagtekening;
c een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;
d de gronden van het bezwaar.
Door het indienen van een bezwaarschrift wordt de uitvoering van het besluit niet uitgesteld. U kunt hiervoor een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM  Arnhem. Bij het verzoek dient een afschrift van het bezwaarschrift te worden overgelegd.
U kunt er ook voor kiezen het beroep- en/of verzoekschrift digitaal bij genoemde rechtbank in te dienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Het griffierecht bedraagt € 45,00 voor minder draagkrachtige natuurlijke personen in huurtoeslag- en sociale zekerheidszaken, € 167,00 voor overige natuurlijke personen en € 331,00 voor rechtspersonen (zie artikel 8:41 Algemene wet bestuursrecht).
en besluite n als volgt
Wegens het terugtrekken van de aanvraag om een elektrisch oplaadpunt in de Parkstraat te Velp, trekken wij ons besluit van 8 juni 2015 in. Er wordt geen parkeerruimte aangewezen voor het elektrisch laden van auto’s.
De Steeg, 31 augustus 2015
Naar boven