Ontwerpwijzigingsplan ‘Oudijk 35, Westwoud’
Logo Drechterland
Burgemeester en wethouders van Drechterland zijn voornemens om het bestemmingsplan ‘Drechterland Noord 2011, eerste herziening’ te wijzigen. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening. De wijziging heeft betrekking op het geheel vervangen van een woning op het perceel Oudijk 35 in Westwoud. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan ons biedt om medewerking te kunnen verlenen.
Ter inzage
Vanaf 3 september 2015 ligt het ontwerpwijzigingsplan zes weken ter inzage. U kunt het ontwerpwijzigingsplan inzien in het gemeentehuis in Hoogkarspel. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Het plan is ook digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer NL.IMRO.0498.WPOudijk35-ON01.
Zienswijzen
Zienswijzen kunnen, gedurende de inzagetermijn, schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Drechterland, postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer R. Koelman van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0228-352 352.
 
Naar boven