Vaststelling ‘Wijzigingsplan Doornenkamp’
Logo Elburg
Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend dat met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening het ‘Wijzigingsplan Doornenkamp’ van het bestemmingsplan “Doornspijk en de Hoge Enk” op 25 augustus 2015 is vastgesteld.
Het wijzigingsplan voorziet in het bouwen van een woning met berging op een perceel aan de Doornenkamp, kadastraal bekend gemeente Doornspijk, sectie E, nummer 5204.
Het wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 2 september 2015 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis bij het Klant Contact Centrum (KCC) en kunnen daarnaast digitaal worden geraadpleegd via:
  • de gemeentelijke website: www.elburg.nl/Bekendmakingen/bestemmingsplan of
  • de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.WPDOORNENKAMP-VST1
Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, met ingang van de dag na die waarop het wijzigingsplan ter inzage is gelegd, gedurende een termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van state, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde postadres.
Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is afgelopen. Indien gedurende de beroepstermijn door degene die tijdig een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, wordt de werking van het wijzigingsplan opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.
Elburg, 1 september 2015
Naar boven