Logo Binnenmaas
Voornemen weigering omgevingsvergunning Provincialeweg 4 in Mijnsheerenland, Binnenmaas

Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas maakt op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het voornemen bestaat om een omgevingsvergunning te weigeren voor:

  • Het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van Happy Move v.o.f. (opvang van autistische kinderen en jong volwassenen in de bestaande woning) op het perceel Provincialeweg 4 in Mijnsheerenland.

Hierbij wordt verwezen naar de uitspraak van de Rechtbank Rotterdam van 24 september 2014 (zaaknummer: ROT 14 / 1360 WABOA VO01), waarbij de Rechtbank Rotterdam o.a. het bestreden besluit – de op 14 februari 2014 verleende omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van Happy Move v.o.f. (opvang van autistische kinderen en jong volwassenen in de bestaande woning) op het perceel Provincialeweg 4 in Mijnsheerenland – heeft vernietigd.

Het ontwerpbesluit en alle daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 2 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw I. Voogt van het team Omgevingszaken. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Maasdam, 30 januari 2015

Naar boven