Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 11 augustus het wijzigingsplan ‘De Visstek’ met planidentificatienummer (IDN): NL.IMRO.0453.WP0807DEVISSTEK1-R001.
Logo Velsen
hebben vastgesteld.
Wat gaat er gebeuren?
Het plan ‘de Visstek’ in IJmuiden West is uitgevoerd conform eerdere besluitvorming van het college en gemeenteraad. Met het plan wordt een kiosk op de hoek van de Planetenweg met de Bellatrixstraat mogelijk gemaakt. Voordat de vergunning verleend kan worden, moest het bestaande bestemmingsplan worden gewijzigd. Dit is gebeurd met het vaststellen van het wijzigingsplan. De gemeenteraad had hiervoor in het bestemmingsplan ‘IJmuiden West’ een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Met het wijzigingsplan wijzigt het College het bestemmingsplan zodat de kiosk kan worden gebouwd.
Inzage in het plan
Van vrijdag 28 augustus 2015 tot en met vrijdag 9 oktober 2015 ligt het wijzigingsplan ter inzage bij de receptie van het stadhuis en de centrale bibliotheek. De openingstijden van het stadhuis zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (IDN) is: NL.IMRO.0453.WP0807DEVISSTEK1-R001.
Beroep
Tot en met 9 oktober 2015 kan op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening beroep bij de Raad van State worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen op het ontwerp wijzigingsplan bij het college kenbaar hebben gemaakt of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerp wijzigingsplan bij het college kenbaar hebben gemaakt.
Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. U moet er rekening mee houden dat u griffierecht moet betalen als u een beroepschrift indient. Meer informatie over de beroepsprocedure vindt u op www.raadvanstate.nl
IJmuiden, 27 augustus 2015
Naar boven