Vastgesteld wijziging wijzigingsplan Clinckhoeff ex artikel 6:19 Awb
Logo IJsselstein
Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat zij met het besluit van 18 augustus 2015 hebben besloten het collegebesluit van 28 oktober 2014 om het wijzigingsplan Clinckhoeff vast te stellen, met toepassing van artikel 6:19 Algemene wet bestuursrecht te wijzigen.
Doel reparatiebesluit
In het wijzigingsplan wordt parkeren middels een gebouwde voorziening mogelijk gemaakt. De betreffende aanduiding op de verbeelding voor deze voorziening ontbreekt in de digitale dataset van dit wijzigingsplan. Met het reparatiebesluit wordt deze omissie hersteld.
Bij besluit van 18 augustus 2015 heeft het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein de volgende ambtshalve wijziging vastgesteld:
Het wijzigingsplan Clinckhoeff opnieuw vast te stellen met de toevoeging van de aanduiding parkeren zoals vervat in het digitale bestand NL.IMRO.0353.201307Clinckhoeff-Vg02.
Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan kan met ingang van de dag na deze publicatie worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl of www.ijsselstein.nl.
Beroep
Tegen het gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan Clinckhoeff kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep.
Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schorst de werking van het besluit op tot dat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
 
Een eerder ingesteld beroep, dat is gericht tegen het collegebesluit van 28 oktober 2014 om het wijzigingsplan Clinckhoeff vast te stellen, heeft op grond van 6:19 van de Algemene wet bestuursrecht mede betrekking op het collegebesluit van 18 augustus 2015.
 
Het vaststellingsbesluit van 28 oktober 2014 is reeds in werking getreden. Het collegebesluit van 18 augustus 2015 treedt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening daags na afloop van de beroepstermijn in werking.
Naar boven