Ontwerpbestemmingsplan “Het Meer 2012, 1e uitwerking, Fase 2A”
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders van Kampen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.
Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 18 augustus 2015 het ontwerpbestemmingsplan “Het Meer 2012, 1e uitwerking, Fase 2A” vrijgegeven voor terinzagelegging.
 
Bestemmingsplan
Nieuwbouwlocatie Het Meer in IJsselmuiden bestaat uit Fase 1 en Fase 2. In Fase 1 is een groot deel van de woningen reeds gerealiseerd. Doel van het uitwerkingsplan "Het Meer 2012, 1e uitwerking, Fase 2A" is om een deel van het woongebied in Fase 2 te ontwikkelen. Het gaat hierbij om de bouw van 127 woningen binnen het plangebied in een mix van vrijstaande, halfvrijstaande en rijenwoningen. Met fase 2A wordt de basisschool De Groenling omsloten met woningen.
 
Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan “Het Meer 2012, 1e uitwerking, Fase 2A” met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 27 augustus 2015, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor van maandag tot en met vrijdag gedurende openingstijden terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Het plan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991166-OW01.
 
Zienswijzen
Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen. Reacties kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het cluster RO van het team Beleidsontwikkeling en Advisering via tel. 14 038.
 
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan worden ingediend bij de Raad van State als ook een zienswijze is ingebracht tegen dit ontwerpbestemmingsplan en men belanghebbende is.
 
Naar boven