Ontwerpbestemmingsplan “Groot Bentveld”, gemeente Zandvoort
Logo Zandvoort
Burgemeester en wethouders van de gemeente Zandvoort maken bekend dat overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 28 augustus 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Groot Bentveld”.
Inhoud bestemmingsplan
Het ontwerpbestemmingsplan betreft een postzegel(bestemmings)plan voor het landgoed ‘Groot Bentveld’ waarvoor het voornemen bestaat om de bestaande woonfunctie uit te breiden met de volgende ontwikkelingen:
  • ondergrondse zaal ten behoeve van beeldende kunst;
  • kunst in het park;
  • de plaatsing van zonnepanelen;
  • de verplaatsing van de tennisbaan; en
  • een extra schuur (bovengrondse zaal ten behoeve van beeldende kunst)
Binnen het vigerende bestemmingsplan “Bentveld” is de realisatie van hiervoor genoemde ontwikkelingen niet mogelijk. Het bestemmingsplan dient derhalve voor het perceel behorende bij het landgoed ‘Groot Bentveld’ te worden herzien.
Stukken ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding, toelichting en regels zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.zandvoort.nl.
Tevens ligt een papieren versie van de stukken gedurende de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis aan de Swaluëstraat 2 te Zandvoort.
Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan door een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen naar voren worden gebracht. Schriftelijk dienen zienswijzen naar voren gebracht te worden bij de gemeenteraad van Zandvoort, Postbus 2, 2040 AA Zandvoort. Voor mondelinge reacties kan een telefonische afspraak worden gemaakt met de heer K. Mahi of de heer J. Sandbergen van de afdeling Ontwikkeling en Beheer / Ruimtelijke Ontwikkeling, telefonisch bereikbaar onder het algemene nummer 14023.
Naar boven