Wijzigingsplan Doorsteek Brinklaan onherroepelijk
Logo Epe
 
Burgemeester en wethouders maken bekend dat het wijzigingsplan Doorsteek Brinklaan onherroepelijk is geworden.
Het wijzigingsplan ‘Doorsteek Brinklaan’ bevat de planologische regeling ten behoeve van het realiseren van een nieuwe doorsteek voor autoverkeer tussen de Stationsstraat en de Brinklaan, achter het oude gemeentehuis. De beoogde doorsteek is onderdeel van de herinrichting van het centrum. De huidige horecabestemming wordt hiervoor omgezet in de bestemming ‘Verkeer’. De wijzigingsbevoegdheid voor het omzetten van de bestemming is in het vigerende bestemmingsplan ‘Centrum Epe’ opgenomen.
Burgemeester en wethouders hebben op 23 april 2015 het wijzigingsplan Doorsteek Brinklaan ongewijzigd vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft daarna met ingang van 13 mei 2015 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het wijzigingsplan is daarmee per 24 juni 2015 onherroepelijk geworden.
U kunt het wijzigingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad Bestemmingsplannen, vervolgens kunt u het wijzigingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven:
NL.IMRO.0232.EPE024Brinklaandoo-VWP1 of deze link gebruiken:
De bronbestanden zijn beschikbaar op:
Het onherroepelijke wijzigingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur en na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het besluit en het wijzigingsplan zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.
 
Epe, 25 augustus 2015
Naar boven