Omgevingsvergunning voor het aanleggen van vispassages (in het kader van N381) op de locatie Kleindiep te Oosterwolde.
Logo Ooststellingwerf
Burgemeester en wethouders van gemeente Ooststellingwerf maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het aanleggen van vispassages op de locatie Kleindiep te Oosterwolde.
De aanvraag om omgevingsvergunning heeft zaaknummer Z-HZ_WABO-2015-0110.
 
Inzien
De omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt vanaf 13 augustus 2015 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis aan `t Oost 11 te Oosterwolde, telefoon 0516 – 56 64 64. Voor de inzage van de ontwerp omgevingsvergunning kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 12:30 uur.
 
Beroepsmogelijkheid
Op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord Nederland, Sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. In principe staat het beroep alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking.
Tevens kunnen belanghebbenden - voor zover zij daarbij een spoedeisend belang hebben - op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht voorlopige voorziening tot schorsing van dit besluit vragen. Dit verzoek moet ingediend worden bij de Voorzieningenrechter, Sector Bestuursrecht, Locatie Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.
 
De omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken zijn ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Naar boven