Ontwerp-bestemmingsplan Herziening Broeklaan te Reuver
Logo Beesel
Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend, dat met ingang van 20 augustus 2015 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Bebouwde gebieden Beesel, herziening Broeklaan.
Het plangebied ligt in de kern Reuver ten zuiden van de Broeklaan en ten noorden van Broeklaan 126, en heeft betrekking op de gronden waar in het verleden kringloopcentrum Bis Bis was gevestigd. In het ontwerp-bestemmingsplan zijn de gronden binnen het plangebied bestemd als speelvoorziening, zoals een trapveldje en speeltoestellen voor kleuters en peuters.
U kunt het ontwerp-bestemmingsplan ook digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.BPBGBroeklaan-ON01. Een andere mogelijkheid om het ontwerp-bestemmingsplan in te zien is: www.beesel.nl > Inwoners > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK te Reuver. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer T. van Loon van de afdeling Grondgebied, via tel. 077-4749292.
Beesel, 19 augustus 2015

Burgemeester en wethouders van Beesel.

drs. R.M.M. Halffman

secretaris

dr. P. Dassen-Housen

burgemeester

Naar boven