Omgevingsvergunning voor de bouw van een twee-onder-een-kapwoning, Zworrelstraat 71a en 73, Herwijnen, Lingewaal
Logo Lingewaal
Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteit ‘bouwen’ en het ‘gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ voor het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning op het perceel kadastraal bekend gemeente Herwijnen, sectie T, nummer 1141, plaatselijk bekend Zworrelstraat 71a en 73 te Herwijnen. De verleende omgevingsvergunning wijkt niet af van het ontwerpbesluit.
 
Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Om de ontwikkeling toch mogelijk te maken is een afwijking van het bestemmingsplan noodzakelijk. Dit kan door middel van het verlenen van een omgevingsvergunning zoals beschreven in artikel 2.12.1a-3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.
 
De aanvraag en de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen van 20 augustus t/m 30 september 2015 ter inzage en zijn als volgt raadpleegbaar:
  • 1.
    Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID-nummer van de omgevingsvergunning is: NL.IMRO.0733.OvHwnZworrelstr71a.VA01;
  • 2.
    op de gemeentelijke website: www.lingewaal.nl;
  • 3.
    bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur. Buiten deze tijden om kunt u een afspraak maken via (0345) 634000;
 
Tegen dit besluit kan ingevolge artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de datum van verzending van deze beslissing, een gemotiveerd beroepschrift ingediend worden bij de Rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM door:
  • Belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit
  • Belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit.
 
Het beroepschrift moet ten minste bevatten: uw naam, adres en geboortedatum, de dagtekening, een beschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld en de gronden van het beroep. Dit beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.
Tevens kunt u hierbij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.
Wij wijzen u er op dat er voor de procedures griffierecht betaald moet worden, de tarieven kunt u vinden op de site www.rechtspraak.nl
 
Asperen, 19 augustus 2015
 
Naar boven