Wijzigingsplan ‘Verbindingsweg Dodewaard’
Logo Neder-Betuwe
(Kennisgeving art. 3.9a Wet ruimtelijke ordening)
Vanaf 21 augustus 2015 ligt gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage het wijzigingsplan ‘Verbindingsweg Dodewaard’.
Het wijzigingsplan richt zich op het verwijderen van de dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie – 4’ van de verbeelding van het bestemmingsplan verbindingsweg Dodewaard. Uit onderzoek is gebleken dat er bij de aanleg van de verbindingsweg geen archeologische waarden worden verstoord.
Belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden, die kunnen aantonen, dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende voornoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde plan, bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Opheusden, augustus 2015

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven