Gemeente Veghel - Besluit milieueffectrapportage - 28 januari 2015
Logo Veghel
Burgemeester en wethouders van Veghel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 4.a, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.
Op 21 november 2014 heeft Van Boxmeer veehouderij V.O.F. medegedeeld dat hij voornemens is om een varkensstal op te richten aan de Krijtenburg 12, 5465 PL te Veghel. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.
Burgemeester en wethouders van Veghel hebben besloten dat door Van Boxmeer veehouderij V.O.F. géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.
Naar de mening van burgemeester en wethouders van Veghel leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.
Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 28 januari 2015 gedurende zes weken ter inzage op het stadhuis. Het stadhuis is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 09.00 tot 20.30 uur.
Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wabo aan de orde worden gesteld.
Veghel, 28 januari 2015,
Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel
Naar boven