Wijzigingsplan ‘Middelburgseweg 3’ Waddinxveen vastgesteld
Logo Waddinxveen
Burgemeester en wethouders van Waddinxveen hebben op 28 juli 2015 het wijzigingsplan ‘Middelburgseweg 3‘ vastgesteld. Het plan heeft tot doel om de bestaande agrarische bedrijfswoning aan de Middelburgseweg 3 om te zetten in een agrarische plattelandswoning. Met het plan wordt invulling gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid, zoals opgenomen in artikel 4.7.5 in het bestemmingsplan ‘Landelijk Veen’.
 
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Middelburgseweg 3’ (NL.IMRO.0627.wpmiddelburgseweg3-0401) en de bijbehorende documenten liggen met ingang van 13 augustus 2015 gedurende zes weken (tot en met 23 september 2015) tijdens openingsuren voor een ieder ter inzage bij de balie van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1, Waddinxveen. De stukken zijn eveneens te raadplegen via www.waddinxveen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan ‘Middelburgseweg 3’. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.
 
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.
12 augustus 2015
Naar boven