Vooraankondiging Bestemmingsplan Buitengebied Horst, gemeente Ermelo
Logo Ermelo
Bestemmingsplan Buitengebied Horst
 
Vooraankondiging
 
Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij het voornemen heeft om het volgende bestemmingsplan voor te bereiden.
 
Bestemmingsplan Buitengebied Horst
 
Het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied Horst zal onder andere de huidige bestemmingsplannen Strand Horst, Horst-Noord en Parallelweg 2002, Uitbreiding FC Horst en herziening Spijkweg 2008 omvatten. Het betreft een actualisering van de huidige plannen op grond van de wettelijke verplichting om bestemmingsplannen elke tien jaar opnieuw vast te stellen. In hoofdzaak zal het een conserverend bestemmingsplan zijn.
 
Er liggen nu nog geen stukken over dit bestemmingsplan ter inzage. Wij vragen op dit moment geen advies aan onafhankelijke instanties. U kunt nu nog geen zienswijzen indienen.
 
Medio vierde kwartaal 2015 zullen wij, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, het concept-raadsbesluit met het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende relevante stukken voor een ieder ter inzage leggen. Wij zullen dit van tevoren op de voorgeschreven wijze bekend maken.
 
Ermelo, 12 augustus 2015.
Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.
 
Naar boven