Wijzigingsplan Crapoel 2a te Gulpen
Logo Gulpen-Wittem
Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat het wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening voor het perceel gelegen Crapoel 2a te Gulpen, kadastraal bekend gemeente Gulpen sectie H nummer 105 in de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders van 4 augustus 2015 is vastgesteld.
Het wijzigingsplan voorziet in een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied en wijzigt de bestemming van een gedeelte van het betreffend perceel van “Agrarisch met waarden – natuur en landschapswaarden” naar “ Agrarisch-Bedrijf” en er een (beperkte) verruiming van de agrarische bouwkavel ontstaat.
Ter inzage:
Het besluit tot vaststelling en het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 20 augustus 2015 tot en met 30 september 2015 ter inzage in het gemeentehuis van Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 12 6271 DA Gulpen (openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.00 uur en woensdagmiddag tevens van 14.00 – 16.00 uur).
Het besluit tot vaststelling, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar en beschikbaar op www.gulpen-wittem.nl (onder: Bouwen, wonen en plannen / bestemmingsplannen / wijzigingsplan woning Beutenaken) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Beroep
Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Inwerkingtreding bestemmingsplan
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn –naast het indienen van beroep- een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Naar boven