Ontwerp-besluit hogere grenswaarde artikel 83 Wet Geluidhinder
Logo Zaltbommel
Om uitvoering te kunnen geven aan het ontwerp wijzigingsplan “Poederoijen, batterij onder Poederoijen, is het noodzakelijk dat op basis van artikel 83 van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden worden vastgesteld. Dit is duidelijk geworden uit een akoestisch onderzoek naar industrielawaai.
Het college van Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maakt hierbij dan ook bekend dat zij het voornemen heeft om hogere grenswaarden vast te stellen. Voor meer informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar de afzonderlijke publicatie.
Het ontwerpbesluit ligt, met bijbehorende stukken, van donderdag 6 augustus 2015 tot en met woensdag 16 september 2015 ter inzage.
Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tijdens de openingstijden op het gemeentekantoor Hogeweg 11 te Zaltbommel en tevens via onze site www.zaltbommel.nl in te zien (aanklikken ‘Wonen Verkeer en Veiligheid’ en vervolgens bestemmingsplannen).
Gedurende bovengenoemde periode kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk bij burgemeester en wethouders, Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel zienswijzen naar voren brengen op de volgende wijze:
  • -
    Schriftelijk; dit heeft onze voorkeur (adres: college van Burgemeester en Wethouders van Zaltbommel, Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel), of
  • -
    Mondeling; hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar (tel. 0418-681681)
Naar boven