Bekendmaking gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan “Storklocatie”
Logo Naarden
Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat in de vergadering van 24 juni 2015 de gemeenteraad het bestemmingsplan “Storklocatie” gewijzigd heeft vastgesteld.
Het plan voorziet in een transformatie van het huidige terrein met een school met bijgebouwen, kantoorcomplex en openbaar gebied tot een woningbouwgebied voor 41 tot 49 woningen, waarbij het Wellantcollege binnen het terrein wordt verplaatst, de Godelindeschool op deze plek wordt uitgebreid tot een unilocatie (de dependance van de Godelindeschool wordt verplaatst naar deze locatie) en een deel openbaar gebied.
 
Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met, met ingang van 5 augustus 2015 voor een periode van zes weken, (dus tot en met 16 september 2015) voor een ieder ter inzage.
 
Binnen de genoemde termijn is het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Storklocatie” en vaststellingsbesluit beschikbaar gesteld op www.naarden.nl onder onder ‘ondernemen’, ‘bestemmingsplannen’, ‘Storklocatie”.
Tevens kan het vastgestelde bestemmingsplan “Storklocatie” worden ingezien (digitaal en op papier), tijdens openingstijden (dagelijks van 08:30 tot 12.30), in het stadskantoor, bij de centrale publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.
 
Indienen beroep
Binnen de gestelde termijn van zes weken (5 augustus tot en met 16 september 2015) kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan binnen de gestelede termijn een ieder bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep instellen tegen de gemaakte wijzigingen te opzichte van het ontwerp bestemmingsplan. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.
 
Crisis- en herstelwet Het bestemmingsplan maakt de bouw van meer dan 11 woningen in een aaneengesloten gebied mogelijk. Ingevolge artikel 1.1. lid 1a van de Crisis en Herstelwet is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Chw van toepassing in de beroepsprocedure.
 
Inwerkingtreding
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift teven een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.
 
Nadere informatie
Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de centrale balie bereikbaar op het telefoonnummer 035-6957811
 
Naar boven