ONTWERP BESTEMMINGSPLAN “Schuttersstraat 17” te Elsloo
Logo Stein
Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Schuttersstraat 17” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage zal worden gelegd.
Periode van ter inzage legging
Het ontwerp bestemmingsplan “Schuttersstraat 17” ligt met ingang van donderdag 6 augustus 2015 tot en met woensdag 16 september 2015, voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken, Stadhouderslaan 200 te Stein. In het gemeentehuis ligt een papieren exemplaar van het ontwerp bestemmingsplan ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op de naam van het plan (Schuttersstraat 17) of op het identificatienummer van het plan: NL.IMRO.0971.BPSchuttersstr17-0002. Indien u niet beschikt over een computer, kunt u het bestemmingsplan op het gemeentehuis ook digitaal raadplegen.
Zienswijzen
Gedurende de periode van ter inzage legging is het voor een ieder mogelijk om zienswijzen
tegen het ontwerp bestemmingsplan in te brengen ter attentie van de gemeenteraad.
Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke reacties
moeten worden gericht aan: de gemeenteraad van Stein, postbus 15, 6170 AA, Stein.
Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht, na het maken van een
afspraak (tel: 046-4359235).
Degenen die hun zienswijze tijdig kenbaar hebben gemaakt worden door de gemeenteraad in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting in de reguliere vergadering van de commissie Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening. Als u hiervan gebruik wenst te maken, dient u dit te melden in de zienswijze.
Contact
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Jennekens, op tel. nr. 046-4359235.
Stein, 5 augustus 2015
M. F.H. Leurs-Mordang J. Beverloo
Burgemeester Secretaris
Naar boven