Vastgesteld bestemmingsplan Derde partiële herziening bestemmingsplan IJsselstein Zuidoost, Cals college
Logo IJsselstein
Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 6 augustus 2015 het volgende besluit ter inzage ligt:
 
•Besluit van de gemeenteraad tot het gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan Derde partiële herziening bestemmingsplan IJsselstein Zuidoost, Cals college en bijbehorende onderzoeken zoals vervat in NL.IMRO.0353.201406Calscollege-Vg01 (op grond van art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening)
Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De wijzigingen zijn opgenomen in hoofdstuk 3 Conclusie in de Nota van zienswijzen, welke onderdeel uitmaakt van het vaststellingsbesluit.
 
Beroep
Gedurende de beroepstermijn (vanaf 6 augustus 2015) kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:
  • Belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben ingediend;
  • Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die zijn aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan;
  • Diegenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht.
Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.
Inwerkingtreding bestemmingsplan
Het bestemmingsplan treedt inwerking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet inwerking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven