ontwerp bestemmingsplan Loosjespolder ter inzage
Logo Rijnwaarden
Burgemeester en wethouders van Rijnwaarden leggen het ontwerpbestemmingsplan Loosjespolder ter inzage. Het bestemmingsplan maakt natuurontwikkeling in de Loosjespolder mogelijk. De natuur dient als groene omzoming van de uitbreiding van het bedrijventerrein Spijksedijk ten behoeve van opslagruimte.
Plan inzien
Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na bekendmaking gedurende zes weken ter inzage. Deze termijn loopt van 13 augustus 2015 tot en met 23 september 2015. De stukken zijn tijdens de periode van ter inzage ligging digitaal te benaderen via de pagina “ruimtelijke plannen” op de website van de gemeente Rijnwaarden. U kunt de stukken ook inzien op de landelijke dienst www.ruimtelijkeplannen.nl. Tot slot kunnen de stukken worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. U vindt de openingstijden op de gemeentelijke informatiepagina.
Zienswijze indienen
Binnen de termijn van ter inzageligging kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Rijnwaarden, postbus 49, 6916 ZG Tolkamer.
Vragen?
Heeft u vragen over het ontwerpbestemmingsplan? Dan kunt u contact opnemen met de heer Schenk via het algemene telefoonnummer (0316) 56 56 00 of via a.schenk@rijnwaarden.nl.
Naar boven