Ontwerpbestemmingsplan “Landscheiding 1, Vuren” gemeente Lingewaal
Logo Lingewaal
Ontwerpbestemmingsplan “Landscheiding 1, Vuren”
 
Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Landscheiding 1, Vuren’.
 
Toelichting.
Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van een agrarisch bedrijf (veehouderij)
in een bedrijf voor verblijfsrecreatie (minicamping met 25 kampeerplaatsen en een groepsaccom-modatie voor circa 40 personen) en een caravanstalling.
 
Het doel van dit bestemmingsplan is het planologisch vastleggen van het toekomstige gebruik en de toegestane bebouwing in het plangebied en daarnaast het van kracht laten worden van een actuele en digitale raadpleegbare planologische regeling.
De gemeente wenst de beschikking te hebben over een planologisch regime dat aan belang-hebbenden voldoende rechtszekerheid biedt over hun rechten en plichten. Het voorliggende bestem-mingsplan is volgens artikel 3.1 Wro opgesteld en wordt overeenkomstig de wettelijke eisen als ontwerp ter inzage gelegd.
 
Inzagentermijn.
Vanaf 30 juli 2015 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Landscheiding 1, Vuren” gedurende zes weken tot en met 9 september 2015 voor een ieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.
Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel/bestemmingsplannen/ plannen in procedure) en via www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van het ontwerpbestemmings-plan op de volgende site:
 
Zienswijzen.
Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.
 
Asperen, 29 juli 2015.
 
Naar boven