Vastgesteld bestemmingsplan “CorioGlana 2014 Beek”, gemeente Beek
Logo Beek
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK,
maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 31 juli tot en met 10 september 2015, gedurende zes weken ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, voor een ieder ter inzage ligt het bij raadsbesluit van 16 juli 2015 vastgestelde bestemmingsplan “Corio Glana Beek 2014”, zoals vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0888.BPCORIOGLANABEEK14-VA01. Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
De raad heeft tijdens bovengenoemde vergadering tevens besloten voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.
Tijdens bovengenoemde periode van zes weken kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.
Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.
Beroepschriften resp. verzoeken om voorlopige voorziening dienen te worden gericht aan de Afdeling resp. de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.
Beek, 30 juli 2015
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BEEK,
namens dezen,
Luc Bischoff
Afdelingshoofd Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Wonen
Naar boven