Omgevingsvergunning bouw twee woningen Stougjesdijk 243
Logo Oud-Beijerland
Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van twee vrijstaande woningen met erfbebouwing op het perceel Stougjesdijk 243 te Oud-Beijerland (NL.IMRO.0584.OVWONEN2015029-VG99). Het ontwerpbesluit heeft met de bijbehorende stukken met ingang van 23 mei 2015 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn zijn geen zienswijzen ingediend, waarna het college de gevraagde vergunning op 8 juli 2015 heeft verleend.
Inzage
De vergunning met bijbehorende stukken is met ingang van 18 juli 2015 gedurende zes weken in te zien in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. De stukken zijn (m.u.v. de tekeningen) ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel -> bekendmakingen -> bestemmingsplannen en projectbesluiten) of via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Beroep
Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden, die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend, beroep instellen. Het beroepschrift kan gestuurd worden aan de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Het ondertekende beroepschrift bevat ten minste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. De omgevingsvergunning treedt in werking een dag na de beroepstermijn, tenzij een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Rotterdam. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.
U kunt ook digitaal met uw DigiD een beroep indienen of een voorlopige voorziening aanvragen bij de hierboven genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.
Naar boven