Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Bedrijventerrein Nassaulaan
Logo Heusden
Het college van Heusden maakt bekend, dat de gemeenteraad op het bestemmingsplan (NL.IMRO.0797.BPbedrijven3-VG02) opnieuw heeft vastgesteld.
Naar aanleiding van het in 2013 vastgestelde bestemmingsplan is een beroep ingediend. In een tussenuitspraak heeft de Raad van State besloten dat het plan naar aanleiding van dit beroep aangepast moet worden. Het plan is dus op een paar onderdelen gewijzigd en opnieuw vastgesteld.
Het plangebied ligt in de bebouwde kom van Vlijmen en wordt begrensd door de plangrens van het eerder vastgestelde bestemmingsplan. Globaal is dit het gebied tussen de Parallelweg-Oost, de Nassaudwarsstraat en de Nassaulaan.
Het bestemmingsplan is hetzelfde gebleven, op de volgende wijzigingen na:
  • -
    Een aanvulling van de bedrijfsactiviteiten in Bijlage 2 bij de planregels;
  • -
    Een aanpassing van de regels en verbeelding ter verduidelijking van de toegestane bedrijfsactiviteiten van de percelen aan de Parallelweg-Oost 72 t/m 80.
De wijzigingen zijn ook overzichtelijk aangegeven in het ter inzage liggende raadsbesluit en de daarbij horende stukken.
Inzage
Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het bestemmingsplan is raadpleegbaar via onze website www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl
Beroep
Belanghebbenden kunnen gedurende de bovenvermelde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een eventueel beroepschrift kan alleen betrekking hebben op de wijzigingen die vastgesteld zijn in het besluit van 7 juli 2015.
U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling. U kunt ook digitaal beroep instellen via: https://digitaalloket.raadvanstate.nl/
Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Naar boven