Gemeente Mill en Sint Hubert - Bekendmaking terzinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Langenboomseweg 148 te Langenboom”
Logo Mill en Sint Hubert
Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Langenboomseweg 148 te Langenboom”, alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 29 juli 2015 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de balie van de afdeling Ontwikkeling. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.gemeente-mill.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerp bestemmingsplan heeft identificatienummer NL.IMRO.0815.BPL15063HBU-ON01.
 
Het ontwerpbestemmingsplan “Langenboomseweg 148 te Langenboom” regelt de uitbreiding van het bestemmingsvlak Bedrijf en duidt het gebruik op een andere wijze. Zo wordt planologisch de realisatie van een nieuw bedrijfsgebouw ter vervanging van het bestaande bedrijfsgebouw mogelijk gemaakt. Tevens wordt beoogd het gebruik aan te laten sluiten bij het huidige gebruik, maar te wijzigen ten behoeve van de voorgenomen activiteiten: de levering en/of installatie van bouwmaterialen, gereedschappen, stalinrichting en technische installaties voor (bedrijfs)gebouwen, alsmede het leveren van materialen voor de inrichting, aanleg en aankleding van (tuin)percelen, alles in een landelijke setting, alsmede het leveren van diensten ten behoeve van genoemde activiteiten. Gewenste activiteiten ten behoeve van de beoogde bedrijfsvestiging- en uitbreiding betreffen onder meer de voorraadopslag van materialen en het uitstallen van showmodellen van te leveren producten.
 
Gedurende genoemde termijn kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, postbus 39, 5450 AA Mill. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0485-460 300.
Mill, 28 juli 2015
Naar boven