Verleende omgevingsvergunning Cronenburgh, fase 3 Blok D, Stichtse Vecht
Logo Stichtse Vecht
Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf vrijdag 31 juli tot en met donderdag 10 september 2015 de verleende omgevingsvergunning Cronenburgh, fase 3 Blok D in Loenen aan de Vecht ter inzage ligt. Voor de totstandkoming van deze beschikking is gebruik gemaakt van een door de gemeenteraad 22 november 2011 vastgestelde lijst van categorieën van gevallen waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen hoeft te worden afgegeven.
Inhoud
De bouw van 10 aaneengebouwde woningen aan de Kappeyne van de Coppellolaan 9 t/m 25 en Ligtelijnweg 22 (Cronenburgh, fase 3 Blok D) in Loenen aan de Vecht. In het geldende bestemmingsplan Cronenburgh is het projectgebied bestemd voor 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Met deze verleende vergunning wordt afgeweken van het geldende bestemmingsplan voor wat betreft de situering van een deel van de woningen buiten het bouwvlak, het aantal woningen en de hoogtebepalingen.
Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning heeft vanaf vrijdag 13 maart 2015 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage gelegen. Tijdens deze periode hebben wij twee zienswijzen ontvangen.
Inzien
U kunt de verleende omgevingsvergunning (NL.IMRO.1904.OVCronenburghDLNN-VG01) vanaf vrijdag 31 juli 2015 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en na afspraak inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur). Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer J. Gijsen (14 0346).
Reageren
Tegen deze beschikking kunt u vanaf 31 juli 2015 binnen 6 weken een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Daarnaast kunt u, indien u van mening bent dat u door onmiddellijke uitvoering van deze beschikking onevenredig in uw belangen wordt geschaad, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.
Naar boven