Gemeente De Bilt - Onherroepelijk bestemmingsplan De Bilt Buitengebied Noord-Oost
Logo De Bilt
 
De Raad van State heeft het beroep, dat is ingediend op het bestemmingsplan “Onderdoorgang Leijenseweg”, op 15 juli jl. ongegrond verklaard. Hierdoor is dit bestemmingsplan met ingang van 16 juli jl. onherroepelijk geworden.
De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 26 juni 2014 vastgesteld. Nu het beroep op dit bestemmingsplan door de Raad van State ongegrond is verklaard, is het plan onherroepelijk en kan de realisatie van de onderdoorgang worden uitgevoerd. De planning is dat de werkzaamheden in oktober 2015 van start gaan.
Plangebied 
Het plangebied betreft globaal de Leijenseweg vanaf de Walnootlaan tot aan de Spoorlaan / Anne Franklaan. De toekomstige rotonde op de kruising van de Leijenseweg met de 2e Brandenburgerweg en de bypass langs het politiebureau en de brandweerkazerne maken eveneens deel uit van het plangebied.
Aanleiding
Omdat de realisatie van de onderdoorgang op basis van het vigerende bestemmingsplan niet mogelijk was, heeft de gemeente het bestemmingsplan “Onderdoorgang Leijenseweg” opgesteld.
Terinzagelegging
U kunt de stukken online inzien op: de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.0010BP13002-OH01
Het bestemmingsplan is ook op afspraak in te zien bij het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U kunt een afspraak maken door te bellen met de unit Klantcontact van de afdeling Publiekszaken, via telefoonnummer (030) 228 94 11.
Reageren 
Het indienen van een beroep bij Raad van State is niet meer mogelijk. De beroepstermijn is verstreken. Het bestemmingsplan is met de uitspraak van de Raad van State onherroepelijk geworden.
Naar boven