Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure: bouwen en het brandveilig gebruik van een pand (wijziging bestaande vergunning), perceel Herenstraat 6A te Bussum.
Logo Bussum
 
Burgemeester en wethouders van de Gemeente Bussum maken bekend dat er een ontwerpbesluit ter inzage ligt.
 
Ontwerpbesluit
 
De ontwerp omgevingsvergunning betreft het maken van een muurdoorbraak tussen 2 panden en het wijzigen van de  vergunning Brandveilig gebruik op het perceel Herenstraat 6A te Bussum.
 
Stukken ter inzage
 
Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning wordt gepubliceerd via de Staatscourant, de website van de gemeente Bussum (www.bussum.nl) en BussumsNieuws. De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 23 juli 2015 tot en met woensdag 2 september 2015 in het gemeentehuis van Bussum (Brinklaan 35, 1404 EP Bussum). Voor nadere informatie kunt u desgewenst contact opnemen met de afdeling Vergunningen en Handhaving via telefoonnummer (035) 69 28 628.
 
Zienswijzen
 
Een ieder kan gedurende de terinzagelegging van zes weken gemotiveerde zienswijzen schriftelijk of mondeling bij de het college van burgemeester en wethouders inbrengen. De schriftelijke zienswijze kan gericht worden aan de het college van B&W van Bussum, Postbus 6000, 1400 HA Bussum. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Stomp, te bereiken via telefoonnummer (035) 692 86 28.
 
Beroep
 
Tenslotte is het van belang te weten dat alleen degenen die zienswijzen hebben ingebracht zoals hierboven beschreven en belanghebbend zijn, te zijner tijd naar aanleiding van het definitieve besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning beroep kunnen instellen bij de Rechtbank Midden Nederland.
 
 
Bussum, 22 juli 2015.
Naar boven