Omgevingsvergunning – verlening omgevingsvergunning (Crisis- en herstelwet), Goudsmidsgaarde ongenummerd tussen Goudsmidsgaarde 1 en 9 te Den Haag
Logo Den Haag
Algemene informatie:
Rectificatie bekendmaking vastgesteld afwijkingsbesluit omgevingsvergunning Goudsbloemgaarde ongenummerd tussen Goudsbloemgaarde 1 en 9 moet zijn het oprichten van 12 grondgebonden woningen met bijbehorende bergingen Goudsmidsgaarde ongenummerd tussen Goudsmidsgaarde 1 en 9, project Goudsmidshof (experiment garantiewoningen)
 
Ons kenmerk: 201420899
Categorie:
Buitenplanse ontheffing, Bouwen
Stadsdeel:
Escamp
Locatie(s)
Goudsmidsgaarde ongenummerd tussen Goudsmidsgaarde 1 en 9
Aankondiging van een ter inzagelegging voor 6 weken na publicatie
U kunt de stukken tot 6 weken na publicatie in het Gemeenteblad inzien bij het:
Een besluit op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en een aangevraagd beginselplan kunt u uitsluitend inzien bij het Den Haag Informatiecentrum.
Beroepsclausule rechtbank Den Haag
Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u een beroepschrift indienen bij de rechtbank Den Haag.
Stuur dit uiterlijk binnen 6 weken na de datum bekendmaking van het besluit in.
Op dit bovenstaande besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat belanghebbende(n) in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden worden aangevoerd tegen het genomen besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in uw beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.
Maakt u gebruik van internet? Dien uw beroepschrift dan in via het digitale loket van de rechtspraak. U heeft hiervoor DigiD nodig. E-mailen kan niet.
Heeft u geen internet, dan kunt u het beroepschrift opsturen naar:Rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht.
Voorlopige voorziening
Bij een spoedeisend belang kunt u na het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag.
Naar boven