Bestemmingsplan “Buitengebied 2011, herziening Hamsestraat 18 Liempde”
Logo Boxtel
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 24 juli 2015 tot en met vrijdag 4 september 2015 het door de gemeenteraad op 14 juli 2015 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Buitengebied 2011, herziening Hamsestraat 18 Liempde” ter inzage ligt.
Het plan geldt voor de locatie Hamsestraat 18 te Liempde.
Aanleiding is het voornemen om het bestaand (intensief) agrarisch bedrijf aan de Hamsestraat 18 te Liempde om te vormen tot een toeristisch-recreatief bedrijf, inclusief in- en outdoor speeltuin en bijbehorende voorzieningen.
Inzage
Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan met bijlagen kunt u met ingang van vrijdag 25 juli 2015 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl via ‘Een plan bekijken’ > bestemmingsplannen > zoeken op ID NL.IMRO.0757.BP01HAMSESTRAAT18-VST1.
Daarnaast kunt u het bestemmingsplan en het vaststellingbesluit inzien in het gemeentehuis via de receptie (ingang Markt) en in de bibliotheek aan de Burgakker 4 in Boxtel.
Beroep
Er zijn geen zienswijzen ingediend. Zij die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kunnen tot en met 4 september 2015 beroep instellen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag.
In werking
De besluiten treden in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, moet u naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treden de besluiten niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
Boxtel, 23 juli 2015
Burgemeester en wethouders van Boxtel,
M.Buijs, burgemeester
Drs. J.K. Fraanje, secretaris
Naar boven