Verleende omgevingsvergunning aanleg weg ten zuiden van het perceel Zuidersingel 8 te Leeuwarden.
Logo Leeuwarden
Van 23 juli 2015 tot en met 3 september 2015 ligt de verleende omgevingsvergunning ex. artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingswet voor het gebruik van de gronden ten behoeve van een nieuwe weg ten zuiden van het perceel Zuidersingel 8 te Leeuwarden met bijbehorende stukken ter inzage.
Plangebied
Het plangebied van de weg is gelegen direct ten zuiden van het perceel Zuidersingel 8 te Leeuwarden .
Ontwikkeling
De omgeving voor het station in Leeuwarden ondergaat de komende jaren een metamorfose. Het gebied wordt heringericht. Onderdeel van het plan is het verleggen van de parkeerring van de Sophialaan / Lange Marktstraat naar de zuidzijde van de Aegon en de Oude Veemarkt.
Inzage
De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien:
  • in het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur). Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure.
  • via de websites:
  • www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0080.02003OGV03-VG01
  • www.leeuwarden.nl/ruimtelijke-plannen
Beroep
Bent u het niet eens met deze verleende omgevingsvergunning? Dan kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt alleen beroep instellen:
  • van 24 juli 2015 tot en met 3 september 2015
  • als u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen.
Voorlopige voorziening
Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.
Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven