Logo Gennep
Niet vastgesteld bestemmingsplan Rondweg Milsbeek, Gennep

De gemeenteraad van Gennep heeft op 15 december 2014 besloten om het bestemmingsplan Rondweg Milsbeek niet vast te stellen. Het plangebied ligt ten zuidoosten van de kern Milsbeek.

Inzage

Het besluit van de gemeenteraad en het ontwerpbestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 29 januari 2015 tot en met donderdag 12 maart 2015 ter inzage. Het besluit en het ontwerpbestemmingsplan zijn te bekijken tijdens openingstijden bij de Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op http://ro-online.robeheer.nl/0907/

Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.0907.BP14042RONDWMIL-ON01

Beroep

Met ingang van vrijdag 30 januari 2015 tot en met donderdag 12 maart 2015 kan beroep worden ingesteld tegen het besluit van de gemeenteraad. Beroep kan worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen;

  • een belanghebbende die bezwaren heeft tegen het besluit van de gemeenteraad tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening

Indien sprake is van een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

Naar boven