GEWIJZIGD VASTGESTELD BESTEMMINGSPLAN
Logo Noordoostpolder
Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad in zijn vergadering van 29 juni 2015 het bestemmingsplan 'Emmeloord, Emmelhage - herziening 2015' gewijzigd heeft vastgesteld. Tegelijkertijd is ook 'Welstandsbeleidsplan Emmelhage herziening fase Boswonen' vastgesteld.
 
Dit bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 23 juli 2015 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.
 
De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00 547-VS01
 
De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:
http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00547 -/NL.IMRO.0171.BP00547-VS01
 
Het bestemmingsplan 'Emmeloord, Emmelhage - herziening 2015' voorziet in de juridisch-planologische regeling voor het mogelijk maken van twee-onder-één-kapwoningen op een aantal kavels waar nu uitsluitend vrijstaande woningen zijn toegestaan en het gedeeltelijk verwijderen van de verplichte nokrichtingen. Ondergeschikt hieraan worden perceelsgewijs en plantechnisch enkele onvolkomenheden hersteld.
 
Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende deze periode beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
 
Ten aanzien van die onderdelen van het bestemmingsplan die bij vaststelling zijn gewijzigd ten opzichte van het ontwerp kan, ook door belanghebbenden, die bezwaar hebben tegen deze wijzigingen, beroep worden ingediend.
 
Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de heer K.H. de Jong van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, (0527) 63 35 06.
Naar boven